سؤالات دیگر در باب شهروندی ترکیه با سرمایه گذاری

سوال: چگونه باید نرخ ارز دلار و لیر را محاسبه کنم؟

پاسخ: در تاریخ درخواست، اداره اسناد (تاپو) نرخ ارز را به ارزش بانک مرکزی ترکیه محاسبه می کند.

 

سوال: این روند چقدر طول می کشد؟

پاسخ: حدود ۶ ماه زمان لازم است تا کلیه ی پروسه ها به اتمام برسد. این زمان بندی به صورت زیر تخمین زده می شود.

انتقال سند به نام فرد خارجی یا بلوکه کردن پول در بانک و اخذ تأیید شورای عالی نظارت بر بانک ها، ۱ ماه

درخواست شهروندی بر مبنای سرمایه گذاری تا تأیید وزارت کشور، ۲ ماه

ارائه مدارک و تأیید نهایی، ۲ ماه

تهیه مدارک هویتی از جمله پاسپورت، ۱ ماه

 

سوال: آیا اگر بنده همه شرایطش را داشته باشم، شهروندی به صورت تضمینی به من اعطا خواهد شد؟

پاسخ: خیر، تصویب شهروندی مشروط بر گرفتن تأییدیه از واحدهای امنیت ملی است که متقاضی هیچ تهدیدی برای امنیت ملی ندارد. لکن تجربه نشان داده است به جز در موارد خیلی خاص درخواست هیچ کدام از متقاضیان رد نگردیده است.

 

سوال: آیا لازم است متقاضی، خود در ترکیه حضور داشته باشد؟ یا می توان به صورت غیر حضوری و وکالتی جهت اخذ شهروندی اقدام نمود؟

پاسخ: تنظیم وکالت نامه ها در سفارت ها و کنسولگری های خارج از ترکیه امکان پذیر می باشد. اما کنسولگری و سفارت ترکیه در ایران به علت نداشتن بخش نوتری، این امکان را برای شهروندان ایرانی فراهم نکرده است. به همین دلیل تنظیم متن وکالت نامه در یکی از دفاتر اسناد رسمی داخل ایران و ترجمه رسمی آن توسط دارالترجمه رسمی با تأییدیه دادگستری و امور خارجه و تأیید سفارت ترکیه در ایران امکان پذیر می باشد.

 

سوال: آیا امکان دارد در ترکیه دارای ملیت دوگانه بود؟

پاسخ: بله، ترکیه از جمله کشورهایی است که اجازه می دهد ملیت دوگانه داشته باشید، اما شما در خصوص ملیت اصلی خود باید با کنسولگریتان چک کنید.

 

سوال: آیا زمانی که شهروند دائم ترکیه شدم، باید شهروندی فعلی خودم را باطل کنم؟

پاسخ: خیر، قوانین ترکیه اجازه اقامت دوگانه یا چندگانه را می دهد.

 

سوال: مدارک مورد نیاز برای شهروندی چیست؟

پاسخ: گلوبال کادرو به شما کمک می کند تا پس از خرید ملک با ما، تمام اسناد مورد نیاز را تهیه کنید.

مؤسسه گلوبال کادرو خود با داشتن دارالترجمه رسمی( دارالترجمه رسمی ایرانیان استانبول) کلیه ی پروسه را از ابتدا تا انتها در درون مؤسسه هدایت و اجرا می کند.

 

سوال: فرآیند شهروندی ممکن است ۶ ماه طول بکشد، آیا اجازه اقامت در طول این فرآیند درخواست صادر می شود؟

پاسخ: در صورتی که فرد متقاضی دارای اقامت باشد، اقامت او تبدیل به اقامت منتهی به شهروندی از طریق سرمایه گذاری می گردد.

و در صورتی که دارای اقامت نباشد، می تواند درخواست اقامت منتهی به شهروندی نموده و پس از دریافت شهروندی، اقامت وی تبدیل به تابعیت می شود.

پست های توصیه شده
اعضای خانوادهملک خریداری شده